Nyíregyházi TK – Fontos meccsel nyitják a fontos meccsek évadát

Mogyorósi Péter formája biztató
Mogyorósi Péter formája biztató
Nyíregyháza – A Nyíregyházi TK hazai pályán kezdi a 2016-os esztendőt a tekézők szuperligájában.

Kezdetét veszi a bajnokság második fele, az a szakasz, amikor a Nyíregyházi TK hazai meccseinek többségét a közvetlen riválisokkal játssza. Érkezik majd a Pét, a Vasasszonyfa és a Budapesti Erőmű is, de mindenekelőtt – szombaton 14 órától – a BKV Előre.

A nyíregyháziak így sincsenek rossz helyzetben, hiszen a nehéz őszi sorsolásuk ellenére is bentmaradó helyen várják a folytatást, három csapatot is megelőznek. Ha a felsorolt meccsek mindegyikét megnyerik, akkor biztosan megkapaszkodnak a legmagasabb osztályban, és azt se feledjük, nem szokott úgy eltelni szezon, hogy ne szállítson bravúrt a csapat. Ezzel együtt az is igaz, a legmagasabb osztályban egyetlen győzelmet sem adnak ingyen, még a sereghajtó, idegenben 6–2-re legyőzött BKV Előre ellenit sem.

Jó hangulatban készült az első idei meccsre az NYTK csapata, amire alapot adott Mogyorósi Péter jó szereplése a múlt hétvégi szegedi világranglista-versenyen. Ha ő megtartja jó formáját és a többiek is fel tudnak nőni mellé, akkor sikeres lehet a nyíregyháziak évkezdése.Sporthírek


hirdetés