Nyíregyházi TK – Most vagy soha hangulatban játszanak

Az óriáscégek tekepárbaján ismét népes mezőny gyűlt össze
Az óriáscégek tekepárbaján ismét népes mezőny gyűlt össze - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Az egyéni versenyeken elért kisebb sikerek után immár a csapaton a sor!

Most vagy soha! – ez most a jelszó a Nyíregyházi TK-nál, amely kilenc fordulót követően is pont nélkül áll a tabella utolsó helyén. A szombati (kezdés ezúttal 12 órakor), idei utolsó bajnokin a Szolnoki MÁV SE lesz a vendég, amely eddig öt pontot gyűjtve a kilencedik helyen áll a férfi szuperliga táblázatán. Vagyis erős rivális érkezik, de nem legyőzhetetlen. Ahhoz, hogy a tavaszi szezonra életben maradjanak a reális bennmaradási remények, a keleti rangadót mindenképpen meg kell nyernie az NYTK-nak.

Ami pedig a közelmúlt egyéni versengéseit illeti, a szeniorok területi döntőjéből két nyíregyházi játékos, Kósa István és Jónás István is továbbjutott, az ifjúságiak között pedig Bíró Zsolt járt sikerrel, ő a Budapesten rendezett vidékbajnoki döntőn elért hetedik helyezésével kvalifikálta magát korosztálya győri, országos fináléjába.

Eredmények

Szeniorbajnokság, területi döntő, Kazincbarcika
A kategória: 3. Kósa István 558, 8. Jónás István 549 – továbbjutottak, 23. Cseszlai Sándor 474, 25. Czene Miklós 444, 26. Liskány István (valamennyien Nyíregyházi TK) 430 – nem jutottak tovább.

Ifjúsági fiú országos vidékbajnoki döntő, Budapest

Végeredmény: 7. Bíró Zsolt (Nyíregyházi TK) 513 – továbbjutott.

5. Nyíregyházi Óriáscégek Tekepárbaja

Végeredmény: 1. Vibracoustic (Szilágyi Attila, Petró Jolán, Czuczku Norbert, Szabó Ildikó) 648, 2. Tiszántúli Takarék (Leövey Péter, Krausz Róbert, Nagy Dóra, Pózerné Migróczi Nóra) 638, 3. ContiTech (Oláhné Kocsis Zsuzsanna, Sinkáné Rózsavölgyi Zsuzsanna, Dió László, Szlávik Tamás, Szikszai Géza) 607.
hirdetés