Nyíregyházi TK – Nagy fordítás a végére

Nyíregyháza – A nyíregyházi szuperligás tekézők 3–1-es hátrányból várták az utolsó sort, ám az ekkor fellépők sem csüggedtek.

Újfent a sérült Szlovenszki Tibor állt ki a Nyíregyházi TK, márpedig az ő szereplése esetén kalkulálhat a biztos egyéni ponttal a szuperligás csapat. A helyére a kezdősorba kerülő Kastura Zsolt nem is nyújtott rossz teljesítményt, de ellenfele elvitte előle a pontot, míg Mogyorósi Péter azért hozta a magáét.

A gondok középen kezdődtek, hiszen a szélsőségesen játszó Ráski János és a fájós bicepsszel szereplő Finta Zoltán is elvesztette a maga párharcát, így 3–1-re, és összességében 16 fával vezetett a vendég salgótarjáni-ózdi vegyes csapat. A végén fellépő hazaiak aztán nagyot alkottak: a betegen játszó Szegő Levente remek telizéssel mind a négy szettet elvitte, Hacker Dezső pedig az utóbbi évek legjobb hazai teljesítményét érte el a 617 fával. Sikerült a fordítás, meglett a győzelem, amivel a nyíregyháziak távolodnak a veszélyeztetett zónától, és már a középmezőnyt ostromolják.

Szuperliga

Férfiak, 18. forduló

Nyíregyházi TK–SalgÓzd TK 5–3 (3421–3315)

NYTK: Kastura Zs. 571, Mogyorósi 586 (1 pont), Ráski J. 506, Finta 553, Szegő 588 (1), Hacker 617 (1). Ifi: 1–3 (997–1007). Pontszerző: ifj. Ráski J. 518.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdetés