Nyíregyházi TK – Nullázással búcsúztak a bajnoki évtől

Nyíregyháza – Utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a mostani sorozatban a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata.

Mondhatni idényvégi formában játszott a csapat nagy része, mégis a lehető legnagyobb különbséggel, 8–0-ra nyerte meg az utolsó bajnoki mérkőzését a Nyíregyházi TK a férfi szuperligában. A Budapesti Erőmű elleni helyosztó alaphangját Szlovenszki Tibor 600 fa közeli teljesítménye adta meg, mellette Ráski János az utolsó pályás remeklésének köszönhetően szerzett pontot. Középen Kastura Zsoltnak szerencséje volt, egyetlen fa döntött a javára, míg Mogyorósi Péter annyit adott ki magából, hogy az ő neve mellé is vonal kerüljön. A 4–0-s vezetés mellé nem párosult túl nagy előny, de a 67 fa azért kellő nyugodtságot adott, főként, hogy Hacker Dezső sem tudta alulmúlni ellenfelét, míg Finta Zoltán mind a négy pályán hozta a részsikert, ezzel a meccs második legjobb teljesítményét nyújtva a teljes pontot is. Így megszületett a nem várt különbségű 8–0-s siker.

Ezzel sikerült megelőzni a fővárosiakat, a Kaposváron győztes Vasasszonyfát azonban nem, így a csapat a kilencedik helyen zárta a bajnokságot, kiesési gondja egyetlen pillanatig nem volt.

Szuperliga, férfiak

22. forduló

Nyíregyházi TK–Bp. Erőmű SE 8–0 (3317–3210)

NYTK: Szlovenszki T. 594 (1 pont), Ráski J. 543 (1), Kastura Zs. 526 (1), Mogyorósi 553 (1), Hacker 528 (1), Finta 573 (1). Ifi: 0–4 (498–1027).
hirdetés