Nyíregyházit választottak meg a hét mentőápolójának!

Akt.:
Nyíregyházit választottak meg a hét mentőápolójának!
© Forrás: Országos Mentőszolgálat
Nyíregyháza – Az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán adott hírt róla, hogy a nyíregyházi Ifj. Fehér Andrást választották meg a hét mentőápolójának.

Ifj. Fehér András idén 10 éve hogy a nyíregyházi mentőállomás oszlopos tagja. 2008-ban került az Országos Mentőszolgálathoz mentőápolóként. A kezdetekben mentőgépkocsin teljesítette szolgálatait, majd kiváló munkájának köszönhetően négy hónap után – és azóta is – ESET kocsin dolgozik. Egészen kicsi kora óta ismeri a mentők munkáját, hiszen édesapja már 33 éve dolgozik mentőápolóként.

Folyamatosan képzi magát ráadásul mentőtiszti tanulmányokat folytat. Rendszeres résztvevője a mentő-, illetve mentőtiszt hallgatói versenyeknek, ahol kimagasló eredményeket ér el csapatával. Mindezek mellett elsősegélyoktató ként is türelmes tanára a segítést elsajátítani vágyóknak.

“Munkám során rengeteg ellátásra szoruló emberrel találkozom, számos olyan szituáció van, ahol gyorsan kell cselekedni. Ezek közül érzelmileg leginkább a sikeres gyermekújraélesztések vannak rám hatással. Ezekre nagyon büszke is vagyok.” mondja.

András hivatása mellett zenészként vezeti le a stresszt, hisz rendszeresen zenél rendezvényeken. Szabadidejében szívesen horgászik, illetve a családi mezőgazdaságba is besegít.

Gratulálunk!

Forrás: Országos Mentőszolgálat
hirdetés