Nyírgyulaj főterén garázdálkodott a 15 éves fiú – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Tarpai Rendőrőrsének körzeti megbízottja Tarpán igazoltatott egy segédmotoros- kerékpárral közlekedő 29 éves helyi lakost 2016. október 1-jén 9 óra 50 perckor. Az intézkedő rendőr megállapította, hogy a férfit a járművezetéstől eltiltották, ezért a rendőrkapitányságra előállította, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 1-jén elfogták V. Vivien 18 éves győrteleki lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság közokirat- hamisítás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A nőt előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 15 éves penészleki lakos ellen. A fiú 2016. október 1-jén 23 óra 30 perckor Nyírgyulaj főterén egy távközlési és egy villanyóra szekrénybe beleütött, belerúgott. A rendőrök a fiút előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés