Nyírgyulajon és Ajakon a megye szeme

Akt.:
A labdarúgó megyei II. osztály 18. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 15, ifi: 13) rendezi ka hét végén – közte két rangadót. A Díjözön-csoportban a Nyírgyulaj–Terem, a Selyember-csoportban pedig az Ajak–Dombrád összecsapás emelkedik k ia programból.

Díjözön-csoport

Tippel: Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője.
Vasárnap. Nyírvasvári (8.)–Apagy (7.): – A hazaiak jól elkapták a rajtot, most sem fognak hibázni.
Nyírlugos (9.)–Nyírmihálydi (16.): – Nem kell bátorság ahhoz, hogy fix egyes tippeljek.
Levelek (3.)–Volán-Sényő (5.): – A veretlen hazaiak, ha nem is könnyen, de ezt is behúzzák.
Napkor (10.)–Ófehértó (6.): – A szimpatikus napkori csapat erősebb, és ezt be is fogja bizonyítani.
Nyírpazony (13.)–Kálmánháza (12.): – Egyenlő erők küzdelmében – döntetlen.
Kállósemjén (15.)–Geszteréd (14.): – Mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a sikerre, de most meg kell elégedniük egy-egy ponttal.
Nyíribrony (11.)–Nyírtelek (1.): – A múlt heti meglepő eredmény után kérdés: kitart-e az ibronyi lendület. Ha igen, akár meglepetés is születhet…
Nyírgyulaj (2.)–Terem (4.): – Jó csapatot fogadunk, amely idegenben is bátran játszik, de nekünk nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése.

Selyember-csoport

Tippel: Szanyi János, az Apagy edzője.
Vasárnap. Anarcs (10.)–Nyírtass (16.): – A bárókert hangulata hazai győzelmet sugall, ha ezt az anarcsi futballisták is „meghallják”…
Demecser (15.)–Petneháza (14.): – A demecseri csapat szezonbeli második győzelmét fogja behúzni a zöld „gyepen”.
Újdombrád (5.)–Székely (12.): – A jobb erőkből álló Újdombrád simán győz.
Pátroha (7.)–Pap (13.): – Két számomra baráti csapat, így kívánom, legyen döntetlen.
Fényeslitke (2.)–Vasmegyer (9.): – A vasmegyeri gyerekek minket már megleptek, a litkei csapat figyeljen az első perctől kezdve, nehogy velük is kibabrálják.
Gávavencsellő (11.)–Vaja (8.): – A szervezetten futballozó hazai, ha nehezen, de behúzza a mérkőzést.
Kék (6.)–Rohod (3.): – Ha a rohodi csapat „kiikszeli” a nagy bedobót, egy ikszre jók lehetnek.
Ajak (4.)–Dombrád (1.): – Valószínűleg a héten nekem is meg kell csináltatnom az orvosit, hogy meglegyünk. Ugyanakkor, ha nem kapunk gólt, a döntetlenre jók leszünk.

Carmo-csoport

Tippel: Csekő József, a Beregdaróc edzője. .
Szombat. Kölcse (6.)–Vámosoroszi (8.): – Talán ez a forduló rangadója, ennek megfelelően nagy küzdelemre és döntetlenre tippelek.
Tisztaberek (1.)–Nábrád (15.): – A menekülő Nábrád és a csoport talán legjobb formájában lévő csapatának találkozóján izgalmas csata várható, de meglepetés lenne, ha a vendégek pontot tudnának szerezni.
Nyírmeggyes (5.)–Szatmárcseke (11.): – Bár a Cseke jó kezdésével jelentős lépést tett a biztos bentmaradás felé, a jobb erőkből álló hazai csapat begyűjti a három pontot.
Tyukod (13.)–Tiszamenti SE (10.): – A Tyukod hazai pályán bármelyik csapatot képes megszorítani, de remélem az egyébként jobb játékerőt képviselő vendégek szeretnék kiköszörülni a múlt heti csorbát és győzelemmel térnek haza.
Beregdaróc (16.)–Mérk-Vállaj (9.): – Számunkra minden meccs élet-halál kérdése, ennek megfelelően fogunk kimenni a pályára és mindent megteszünk azért, hogy megkezdjük a felzárkózást.
Vasárnap. Tiszakóród (2.)–Tarpa (7.): – Az ide érkező csapatoknak a hazaiak mellett a pálya talajával is meg kell küzdeniük. Ha a tarpai csapat igazi erejét mutatja, képes lehet meglepetést szerezni és elhozni a három pontot, bár iszonyú nehéz dolga lesz.
Csenger (4.)–Kispalád (14.): – Az erőviszonyok alapján országos egyes, de a hazaiak nem vehetik félvállról az egyébként szimpatikusan küzdő paládiakat.
Tunyogmatolcs (3.)–Gelénes (12.): – A vendégek az elmúlt fordulóban megmutatták, hogyan kell egy jóval esélyesebb csapat ellen küzdeni, bizonyára most is mindent megtesznek a pontszerzésért, de a Matolcs érvényesíteni fogja erőfölényét és nyerni fog.

– Koncz Tibor –
hirdetés