Sok dolga akadt a tűzoltóknak

Akt.:
Sok dolga akadt a tűzoltóknak
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Tizenhat méter mély kútba zuhant bele egy idős nő Hajdúböszörményben, akit a tűzoltók mentettek ki.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. 10 személyt fogtak el, akik közül 9-et bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 7-et bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

A rendőrök a létavértesi közúti határátkelőhely közelében tegnap kora délután megállítottak egy német rendszámú személygépkocsit, és igazoltatták annak sofőrjét és utasát. A rendőrök ellenőrizték a járművet, valamint annak okmányait is és megállapították, hogy a német hatóság körözi a gépkocsit, ezért azt lefoglalták. A járművezetőt a rendőrök előállították a hosszúpályi rendőrőrsre, ahol meghallgatták.

Balmazújváros-Nagyháti bekötő út mentén egy körülbelül nyolc méteres fa középen eltört, csütörtök délután. A fa a telefonvezetékre szakadt és a közúti forgalmat veszélyeztette. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kihúzós létrán keresztül motoros láncfűrésszel eltávolították a fát, ezzel a veszélyhelyzetet megszüntették.

A debreceni Határ úton egy teherautó motortere gyulladt ki tegnap délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi tűzoltókészülékkel és egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Debrecen - Kigyulladt egy teherautó motortere Debrecenben, a Határ úton csütörtök délután. A kiérkező tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, személyi sérülés nem történt. A mentés idején félpályán haladt az említett útszakaszon a forgalom. [caption id="attachment_3689707" align="alig...

A megyénkben csütörtökön több esetben kellett segítségnyújtásra beavatkozniuk a tűzoltóknak. Aggódó szomszédok, rokonok riasztották idős emberek lakásához a lánglovagokat, akik miután
bejutottak az ablakon keresztül vagy az ajtón, a mentőszolgálatnak átadták a sérülteket.

Egy idős nő esett Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben egy tizenhat méter mély kútba. Tegnap délután a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Egy tűzoltókötél segítségével leereszkedett a sérülthöz. Sikeresen kimentette az idős nőt, majd a mentőszolgálatnak átadta.

Nyírlugoson, a Templom utcában egy lakóépület kéményében a korom beizzott csütörtök délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a kéményt kitisztították.

Debrecenben, a Böszörményi úton egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap este. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a járműveket feszültségmentesítését. A karambolban négy ember sérült meg, őket egy másik mentőautóval elszállították.Nyírlugos.
SZON.HU


hirdetés