Garázdaság miatt folyik eljárás egy nyírteleki lakossal szemben

Akt.:
Garázdaság miatt folyik eljárás egy nyírteleki lakossal szemben
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 47 éves nyírteleki lakossal szemben.

A férfi egy Nyíregyházán menetrend szerint közlekedő helyi járatú autóbuszon keveredett szóváltásba a menetjegyeket ellenőrző ellenőrrel 2018. május 18-án. A férfi kiabált, trágár szavakkal illette a munkáját végző ellenőrt és közben a markában tartott aprópénzt az autóbusz padlójára dobta. A jogsértő magatartásról tett bejelentést követően a helyszínre érkezett rendőrök a garázda férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 29 éves ibrányi férfit 2018. május 18-án. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták Sz. R. 21 éves nyíregyházi lakost 2018. május 18-án. A férfi ellen a Pesti Kerületi Bíróság csalás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A körözött férfi elfogásakor láthatón bódult állapotban volt, amit az elvégzett mintavétel pozitív eredménye is alátámasztott. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása alatt fóliába csomagolva 6,1 gramm mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le. A bíróság elfogatóparancsa alapján a rendőrök a férfit őrizetbe vették, valamint a kábítószer birtoklás miatt vele szemben külön büntetőeljárás indítottak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírtelek.
SZON.HU


hirdetés