Hűtő kapott lángra Apagyon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lakóházzal egybeépített gépkocsi tárolóban egy kisebb hűtőszekrény, valamint faipari berendezések gyulladtak meg csütörtökön reggel Apagyon, az Állami Gazdaság lakótelepen. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Az út menti árokparton százötven méter hosszan gyulladt ki az aljnövényzet a délelőtti órákban Nyírtelek határában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyírkátán, a Meggyesi utcában négy ingatlan kertjében lángolt az aljnövényzet, amelyet a mátészalkai hivatásos tűzoltók oltottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy platós kisteherautó és egy mikrobusz ütközött össze csütörtökön délben, Nagyhalászban, az Arany János utcában. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, további négy embert megfigyelésre is kórházba szállítottak. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, az egyik sérült kiemelésében segítettek, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírtelek.
SZON.HU


hirdetés