“Nyolcvanöt perc munkánkat sajnos az ibrányiak elrontották”

“Nyolcvanöt perc munkánkat sajnos az ibrányiak elrontották”
© Fotó: KM-archív
Újfehértó, Ibrány – A labdarúgó megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport 23. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Újfehértó–Ibrány 2–3 (1–0)

Újfehértó, 250 néző, v.: Pokoracki.

Újfehértó: Gégény B. – Szilágyi Á., Petics Gy., Kónya M. (Karaffa I.), Kántor T., Veres D., Dénes K., Csizmarik Á., Zámbó D., Tóth Sz., Mogyorósi Á. Játékos-edző: Szilágyi Ákos.

Ibrány: Szobonya G. – Deme A., Kiss P. (Vidoven M.), Majoros Á., Madzin I., Kiss T., Csáki J., Szabó M., Gergely B., Kovács G., Somogyi M. Edző: Madalina György.

Gól: Zámbó D., Veres D., illetve Somogyi M., Kiss T., Vidoven M. Ifi: 2–0.

Szilágyi Ákos: – Nyolcvanöt perc munkánkat sajnos az ibrányiak elrontották. Még ha győzelmet nem is érdemeltünk, de a döntetlen reálisabb lett volna.

Madalina György: – Mielőbbi gyógyulást kívánunk az újfehértói kis focistának. Színvonalas, izgalmas és fordulatos meccset játszottunk a jól játszó Újfehértó ellen. A hatodik és a nyolcvannegyedik percben vesztésre álltunk, az utolsó percekben sikerült megfordítani a mérkőzést. A mai hozzáállással és játékkal nem lett volna igazságos, hogy ha vereséget szenvedünk. Gratulálok a srácoknak.Sporthírek


hirdetés