“Nyomtuk, mint süket a csengőt, de egy kis higgadtság hiányzott a befejezéseknél”

Akt.:
“Nyomtuk, mint süket a csengőt, de egy kis higgadtság hiányzott a befejezéseknél”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 8. fordulójának szombati nyitányán három meccset játszottak.

Tuzsér–Fehérgyarmat 2–4 (1–0)

Tuzsér, 200 néző, v.: Veres J.

Tuzsér: Zán K. – Veress L., Tott R., Szaffián Sz., Hriskevics, Bagoly Z., Setét R., Gergely I., Iván A., Dallos L., Zán P. Edző: Dancs Béla.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Bátyi L., Szatke M., Popovics N., Rigó A. (Istrate), Petrohai M. (Pankotai I.), Csáki R. (Baglyos L.), Imre Zs., Bodó R., Osváth S. (Csatári Á.), Petrohai G. (Balogh Á.). Edző: Siti Ferenc.

Gól: Hriskevics, Setét R., illetve Baglyos L. 2, Osváth S., Petrohai G. Ifi: 1–5.

Dancs Béla: – Lehet, minden meccsünket idegenben kellene játszani…
Siti Ferenc: – Megtaláltuk a kulcsot az idegenbeli győzelemhez, a fő az volt, hogy a szünetben elkezdtem melegíteni… Ráadásul a mérkőzés előtti taktikai értekezletet Csáki Róbert tartotta. Gratulálunk az ificsapat jó szerepléséhez, illetve a győzelmet az új elnökségnek ajánlja, valamint a minket tűzön-vízen kersztül elkísérő szurkolóinknak.

Önnek melyik a kedvenc csapata a Kelet Takarék megyei I. osztályban

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Tiszavasvári–Nyírgyulaj 0–0

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Losonczki.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Csáki V. (Lakatos Bence), Balogh N., Kántor Zs., Szolyka T., Szőllősi D. (Lakatos Barna), Horváth N. (Nagy I.), Tudja D. (Szabó M.), Gál N., Gyurján R. (Szolyka G.), Cseh K. Edző: Kiss Gábor.

Nyírgyulaj: Opre R. – Varga D., Angyalos A., Lovas N., Czerula Zs. (Nagy I.), Pénzes Á. (Oxi R.), Orosz D., Erdei Z., Siska G., Gömze A., Pálvölgyi B. (Nagy T.). Edző: Lukács Tibor. Ragyogóan előkészített pályán, jó időben a hazaiak a helyzeteket tekintve közelebb álltak a győzelemhez.

Ifi: 0–6.

Kiss Gábor: – A mai mérkőzés után nem tudom elmarasztalni a srácokat, mindent megtettek a győzelem érdekében. Sajnos, nem volt szerencsénk, és a játékvezető egy a 16-oson belüli eseményt is rosszul, a mi kárunkra ítélt meg…
Lukács Tibor: – Jelenlegi helyzetünkben meg kell becsülni ezt az egy pontot is, még akkor is, ha hiányérzetem van. Nem is kicsi…

Mátészalkai MTK–Ibrány 0–0

Mátészalka, 100 néző, v.: Kósa Gy.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Robas, Jeddi B., Stef, Magyari M., Sándor D., Botos D. (Horváth Á.), Szántó Z. (Batizi-Pócsi N.), Dascal, Botos A. (Lyáh A.). Edző: Siska Attila.

Ibrány: Tóth N. – Hornyai D., Esze B., Kiss P., Erdős B., Bertók D., Boros M. (Berecz Zs.), Flavio (Pápa S.), Engi D., Nagy N., Vinicius. Megbízott edző: Paulik István. Magabiztos győzelem helyett a hazaiaknak örülnünk kellett a pontszerzésnek, mivel Berecz Zsolt a lefújás előtti pillanatokban tizenegyest hibázott.

Ifi: 0–2.

Siska Attila: – Mindenki láthatta, hogy győzelemre játszottunk, a helyzeteink bőven meg is voltak ehhez. Nyomtuk, mint süket a csengőt, de egy kis higgadtság hiányzott a befejezéseknél. Az utolsó percben pedig el kell ismerni, nagy szerencsére volt szükség ahhoz, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk.
Paulik István: – A kezünkben volt a három pont, mindenesetre a csapat érzékelhetően fejlődik. Reméljük, legközelebb jön a győzelem is.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés