NYTK – Az öt pontból kettő most ledolgozható

Nyíregyháza – A közvetlen riválisnak számító, az évet győzelemmel kezdő BKV Előre a Nyíregyházi TK szombati vendége a férfi tekézők szuperligájában.

Az első két idei meccsen négy ponttal kalkuláltak a Nyíregyházi TK-nál, de a szuperligás férficsapat már nem teljesítheti a tervet, hiszen a két héttel ezelőtti idénynyitón 7:1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Kaposvártól.

A 12 forduló után 12 vereséggel álló NYTK-nál azonban még nem temetik a sorsukat, hiszen a matematika még feltétlenül mellettük szól, az alapján még bőven kiharcolható a bennmaradás. Hogy másba is tudjanak kapaszkodni, ahhoz szombaton (kezdés 14 órakor) mindenképpen le kell győzniük a közvetlen riválisnak számító BKV Előrét. A fővárosiak három ponttal zárták az őszt, egyetlen győzelmüket a nyíregyháziak ellen aratva. Azóta azonban megduplázták sikereik számát, hiszen az idei nyitányon 5:3-ra legyőzték a Szolnokot, és bennmaradó helyre lépve, öt pontra eltávolodtak a sereghajtótól.

A nyíregyházi csapatnak nem lehet más célja, mint az, hogy visszaálljon az eredeti, hárompontos különbség, amit aztán a hátralévő meccseken le kell majd dolgozni.
hirdetés