Sport

2013.03.14. 11:57

Hazai meccsekkel hozhatják helyzetbe magukat

A Nyíregyházi TK NB I-es férfi tekecsapata vasárnap a Szentest látja vendégül.

A Nyíregyházi TK NB I-es férfi tekecsapata vasárnap a Szentest látja vendégül.A dobogós helyekért, ezen belül a bajnoki címért is harcban lévő Nyíregyházi TK számára két hazai bajnokival kezdődik az NB I-es bajnokság hajrája. A férficsapat a megszokott időben, vasárnap 11 órakor fogadja a Szentest, amely kétpontos lemaradással követi a második-ötödik pozícióban egyaránt húsz egységgel álló négycsapatos bolyt. Ennek tagja az NYTK is, és mivel a nyíregyháziak az utóbbi hét évben megbízhatóan hozzák a hazai meccseiket (konkrétan ezidő alatt egyszer sem szenvedtek vereséget és döntetlent is csak kétszer játszottak), a nyíregyháziaktól elvárható, hogy a vasárnapi, majd az azt követő Földeák elleni itthoni fellépéseiken megfelelő helyzetbe hozzák magukat a bajnoki befejezést megelőzően.

Az biztosnak látszik, hogy a két csapat őszi mérkőzésén hazai pályacsúcsoz elérő Szentes ellen nem lesz könnyű dolguk Kastura Zsoltéknak, hiszen rutinos ellenfélről van szó, de talán nem most szakad majd meg a nagy sorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!