éltető nedv

2020.03.17. 16:34

Zárva tartanak a Nyírségvíz Zrt. megyei ügyfélszolgálati irodái

Zárva lesznek az ügyfélszolgálatok, elmaradnak a rendezvények.

Fotó: shutterstock

A Nyírségvíz Zrt. számára kiemelt fontosságú, hogy felhasználói részére a nap 24 órájában folyamatos, biztonságos szolgáltatást nyújtson, ezért a cég szolgáltatási területén lévő valamennyi víziközmű létesítmény – víztermelő művek, szennyvíztisztító telepek, víztornyok – látogathatóságát átmeneti időre felfüggeszti, telephelyeire visszavonásig engedély nélkül kizárólag a társaság munkavállalói és az illetékes hatóságok képviselői léphetnek be.

Ezúton is értesítjük tisztelt felhasználóinkat, hogy az ügyfelek és munkatársaink egészségének, biztonságának megóvása érdekében a személyes ügyfélszolgálati irodák (Nyíregyházi Ügyfélközpont, valamint a Mátészalkai, Kisvárdai, Ibrányi és Nyírbátori Fiókirodák) 2020.03. 17-től további rendelkezésig ZÁRVA tartanak.

Kérjük, ezen időszakban válasszák az írásos (elektronikus elérhetőség: [email protected], postai cím: 4401 Nyíregyháza, Pf. 290.; Fax 06-42/523-610) vagy telefonos (06-42/523-623) ügyfélszolgálatot.

A hibaelhárítási munkálatokat a társaság munkatársai folyamatosan ellátják, hibabejelentés (a szolgáltatással kapcsolatban észlelt hiba, esetleg üzemzavar esetén) e-mailben: [email protected], telefonon: 06-42/523-600.

A Víz Világnapja alkalmából meghirdetett nyílt napokat, programokat, – mint korábban jeleztük – el kellett halasztanunk, a látogatások későbbi időpontjáról tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket.

Fontos tudnivaló: a vírus ivóvízzel nem terjed!

Magyarországon a csapvíz kiváló minőségű és biztonságos, a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, melyet a nap során többször és több hivatalos szerv is ellenőriz. A lakásokba érkező csapvíz további óriási előnye, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll, és nem szükséges a műanyag palackos vizek felhalmozása, tárolása.

A társaság szolgáltatási területén a vízbázisok védettek, a Nyírségvíz Zrt. biztosítani tudja a folyamatos ivóvíz-szolgáltatást, valamint a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását.

A Nyírségvíz Zrt. menedzsmentje folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzet alakulását, s szükség esetén további intézkedéseket vezet be, amelyről a felhasználókat folyamatosan tájékoztatják.

- Nyírségvíz Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában