Helyi közélet

2015.07.20. 15:31

Rommá tört egy autó Nyírkércs határában

Nyírkércs - Az üdvözlő és a helynév táblát is elvitte az a Suzuki, ami hétfő délelőtt sodródott ki az útról Nyírkércs határában.

Nyírkércs - Az üdvözlő és a helynév táblát is elvitte az a Suzuki, ami hétfő délelőtt sodródott ki az útról Nyírkércs határában.Az elsődleges információ szerint az autó Nyírkércs Fő utcán tartott Ramocsaháza irányába. A település végénél, egy jobbra ívelő kanyarban a Suzuki lesodródott az úttestről, és a füves padkán több jelzőtáblának, majd a település üdvözlő fatáblájának ütközött, végül egy fatuskóban megakadt és partfalnak vágódott. Úgy tudni, egy szemből érkező, és a Suzuki sávjába áthaladó autó miatt kellett a vezetőnek félrekapni a kormányt. A tűzoltók a sérültet a jobb oldali ajtó kifeszítésével érték el, az ajtó engedett, de a zár még ezután is a helyén maradt. A megsérült gépkocsivezetőt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók vonultak. A helyszínelés ideje alatt a forgalom egy forgalmi sávon haladt. A SZSZBMRFK közlekedési rendőrei intézkedtek a balesetben, amelyben az anyagi kár több százezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában