ÓAM-Ózdi KC: többet kellett volna tenni

Akt.:
Debreceni EAC vs. ÓAM-Ózdi KC
Debreceni EAC vs. ÓAM-Ózdi KC - © Fotó: Marosréti Ervin
Ózd – Nem sikerült átmenteni az egy héttel ezelőtti formát, ezért az ÓAM-Ózdi KC szoros vereséget szenvedett a Debreceni EAC vendégeként.

A hajdúságiak – bár újoncok – remekül menetelnek a keleti csoportban, az őszi idényben hazai körülmények között veretlenek maradtak. Bár a piros-kékek egy góllal maradtak alul, jóval többet kellett volna tenni a pontszerzés, a győzelem érdekében.

deac_oamozdikc_1209_05

Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 12. forduló

Debreceni EAC – ÓAM-Ózdi KC 24-23 (10-7)

Debrecen, 300 néző. V.: Fekete T., Tóth D.

Debreceni EAC: Mándi – Fülöp (2), Mórucz (-), Bíró Á. (7), Hornyák Z. (-), Mucza N. (4), Mezei (3). Csere: Veres B. (k), Juhos (-), Erdős Z. (3), Leiter (-), Darvay (1), Borbély (-), Pál (-), Dobos B. (4), Minegácz (-). Edző: Szabó Csaba.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Harkó K. (2), Szűcs B. (10), Szabó T. (1), Kocsis Cs. (-), Nyeste B. (2), Lestál M. (3). Csere: Mátrai P. (k), Stáb B. (4), Nyitrai J. (-), Kóródi K. (-), Kerekes R. (1), Scitovszky T. (-), Koós D. (-). Edző: Szakál György.

Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Kiállítások: 8, ill 16 perc.

Szabó Csaba: – A két klub remek kapcsolatot ápol egymással, ezért meglepő, hogy ilyen indulatosra sikerült ez a találkozó. Ebből mi jöttünk jobban, így meg tudtuk őrizni a hazai veretlenségünket. Az Ózd ismét bebizonyította, hogy mennyire erős gárda. Az utolsó pillanatig nem adták fel, nagyon megdolgoztunk ezért a sikerért.

Szakál György: – Nagyon enervált, széteső játékot nyújtottunk az első félidőben, a Békés elleni teljesítmény ezen az estén egyáltalán nem köszönt vissza. A vereségért csak magunkat okolhatjuk, még akkor is, ha a játékvezetők ténykedését nem fogom szó nélkül hagyni. Ez majd az értékelő felületen megosztom az illetékesekkel, ez viszont egyáltalán nem ment fel minket.

ÉM-ME

deac_oamozdikc_1209_46

 
hirdetés