Helyi közélet

2016.12.16. 10:05

Szakképzési kiállítás és állásbörze Nyíregyházán

Nyíregyháza - A rendezvényen kollégáink a rendőri hivatást népszerűsítették és tájékoztatást adtak a határvadász- képzésről.

Nyíregyháza - A rendezvényen kollégáink a rendőri hivatást népszerűsítették és tájékoztatást adtak a határvadász- képzésről.

Az Európai Szakképzési Hét keretén belül a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szakképzési kiállítást és állásbörzét szervezett diákok és álláskeresők részére 2016. december 8-án. A rendezvényen a 42 kiállító között a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság is képviselte magát. A rendőrök a hivatásos szolgálatot népszerűsítették, tájékoztatást adtak a rendőrség feladatairól, a rendőrré válás feltételeiről és a képzési lehetőségekről. Az érdeklődők kollégáinknak feltehették kérdéseiket és testközelből tekinthették meg a rendőrök felszerelését, ruházatát, kényszerítő és egyéb a különböző szakterületek által használt technikai eszközöket.

A rendezvényen a megyei toborzócsoport tagjai is jelen voltak, akik a határvadász- képzésről adtak tájékoztatást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában