Sényő-Carnifex FC

2020.07.03. 08:00

Márk már ifjú férjként kezdte a felkészülést

A Sényő-Carnifex FC május végén fejezte be a minialapozást, június 29-én pedig elkezdte a felkészülést a következő szezonra. Barcsay Márk a kettő közötti rövid pihenőt is aktívan és még inkább emlékezetesen töltötte, hiszen megházasodott.

Az ifjú pár: Márk és Alexandra

Fotó: Katona Brigitta

– Már január-február környékén kitűztük a június huszonhetedikei időpontot, így néhány hónapig izgulhattunk, hogy vajon meg tudjuk-e tartani az esküvőt – mondta a Sényő labdarúgója. – Volt róla szó, hogy áttesszük október elejére, de kivártunk a végsőkig. Májusban megtudtuk, hogy megtarthatóak az esküvők, akkor vittük is a meghívókat, minden mást elintéztünk már addigra.

Az ifjú pár: Márk és Alexandra
Fotó: Katona Brigitta

Az NB III.-as együttes a felkészülés első hetének végén, szombaton már edzőmeccset játszik.

– Az első edzést még kihagytam, el kellett intézni egy-két dolgot, de azóta már én is a többiekkel készülök. Nagy előny nekünk, hogy májusban is tréningeztünk és külön edzéseken is részt vehettünk. Azt gondolom, jó állapotban vagyunk – zárta szavait Barcsay Márk.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában