Ökölcsatával zárult a közlekedési vita Nyíregyházán

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsre tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 14 éves székelyi lakos ellen. A lány 2016. január 29-én egy nyírkércsi presszó elől eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a fiatalt a rendőrőrse előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Szabolcs 19 éves fehérgyarmati lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 29-én a megyeszékhelyen személygépkocsival közlekedett, amikor egy kereszteződésben szóváltásba keveredett egy kerékpárral közlekedő 59 éves helyi lakossal.

A férfi a vita hevében kiszállt a gépjárműből, kivette a kerékpárjáról idő közben leszálló férfi kezéből az esernyőjét, amit eltört, majd bántalmazta a sértettet. Néhány óra elteltét követően a 19 éves fehérgyarmati lakos önként jelent meg a kapitányságnál, hogy tisztázza a körülményeket. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.
hirdetés