Oktattak a Vadkakasok

Oktattak a Vadkakasok

Közönségszórakoztató játékkal aratott kiütéses győzelmet a vendég ZTE ellen a Debreceni Vadkakasok férfi kosárlabdacsapata, amely ezzel megerősítette helyét a tabella szűk élmezőnyében.  Debreceni VadkakasokZTE 105-73 2006.03.24.

Amolyan Harlem Globetrotters-szerű első negyedet produkált a hajdúsági alakulat, csak azzal a különbséggel, hogy ezt nem egy bemutató, hanem egy tétmeccsen tette! Szebbnél szebb akciókat vezettek Horvaték, a közönség pedig önfeledten szórakozott kedvencei teljesítményét látva. A folytatásban a vendég zalaiak Hart révén úgy ahogy tartották magukat − fel is jöttek egyszer nyolc egységre −, ám a hajdúsági triplavetők, és a hibázni szinte nem is tudó Molnár András tettek arról, hogy hamarosan ismét tekintélyes legyen a különbség. Utóbbi játékost vastaps közepette váltotta testvére, Miklós, a negyedik negyed utolsó harmadában, és ő is tett arról, hogy ezúttal ez az este főleg róluk szóljon, hiszen gyönyörű hármasával lépték túl a száz pontot a debreceniek.

Csodálatos előadás volt, és remélhetőleg a folytatás is hasonló lesz.

B.A.

Rajko Toroman: − Nagyszerű első negyedet produkáltunk, olyat, amilyet még nem láttam ettől a csapattól. A második negyedtől visszaesett a védekezésünk, de így is sikerült egy közönségszórakoztató meccsen simán nyernünk. Megyünk tovább ezen az úton!

Kis Attila: − Álmosan kezdtünk, és ez alapvetően befolyásolta az egész mérkőzést.

 

Debreceni Vadkakasok−ZTE 105−73 (35−17, 25−26, 12−11, 33−19).

Oláh Gábor utcai sportcsarnok, 1500 néző. Vezette: Hegedűs, Gál, Csősz.

Vadkakasok: FODOR M. 7/3, WILLIAMS 14/9, MOLNÁR A. 26/12, HORVAT 20/12, POWELL 15/6. Csere: TÓTH G. 11/9, Buka 7/3, Molnár M. 5/3, Kovács I. Edző: Rajko Toroman. ZTE: HART 29/6, Cseszlai, Baki 4, Csaplár-Nagy E. 13, Edmonson 13/6. Csere: Simon L. 4, Keresztes 6, Kováts V. 2, Tóth Á. 2. Edző: Kis Attila.
hirdetés