Oláh Ibolya: Egzisztenciális félelemből nem vállalok gyereket. Hova rakjam? Albérletbe?

Oláh Ibolya
Oláh Ibolya
Nyíregyháza – Oláh Ibolya nagyon szereti a gyerkőcöket, és szerinte jól is bánik velük.

A héten lesz 41 esztendős a nyíregyházi születésű énekesnő, Oláh Ibolya, aki a 2003–2004-es Megasztárban tűnt fel. Hat éve csatlakozott a Karmapirin nevű nyíregyházi blues-rock zenekarhoz, de a kapcsolat rövid ideig tartott. A tiszadobi nevelőintézetben zöldség- és fűszernövény-termesztő szakmunkás-képesítést szerző Ibolya több szólólemezt is készített, gazdag a diszkográfiája.

Lekésett az anyaságról

A Klubrádióban korábban arról mesélt, hogyan telnek a mindennapjai:

„Élek, ahogy mondani szokták, elvagyok, mint a befőtt. Az önálló estemen kívül rendszeresen koncertezek. Dolgozom, ez tartozik a nyilvánosságra. Minden egyéb már az én magánéletem, ennek titkát megtartom magamnak. Negyvenévesen már túl idős vagyok ahhoz, hogy anya legyek, szerintem már lekéstem róla. Nagyon szeretem a gyerkőcöket, jól is tudok velük bánni, valahogy az élet mégis úgy hozta, hogy eddig nem lett gyerekem, és valószínűleg már nem is lesz” – mondta az énekesnő.
A minap a Blikkben megjegyezte: „Egzisztenciális félelemből nem vállalok gyereket. Hova rakjam? Albérletbe? Ezen mindenki megrökönyödik, még én is. Nekem az a fontos, ha lenne egy gyerekem, azt biztonságban fel tudjam nevelni. Mindenkinek megvan a maga keresztje, a mai világban mindenkinek nehéz boldogulni, mert farkastörvények uralkodnak. Nekem is voltak bukásaim, kudarcaim, rengeteg hibát elkövettem, amikből tanultam, fejlődtem, de most nagyon jól érzem magam”.

KM
hirdetés