Olvasói levél: Rossz ajtón kopogtattak

Palitz Istvánnét felzaklatta a hivatali idézés
Palitz Istvánnét felzaklatta a hivatali idézés - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Elmúltam nyolcvanéves, sosem volt dolgom a rendőrséggel, sem konfliktusom a hivatalokkal.

Nemrégiben azonban idézést kaptam a nyíregyházi önkormányzat hatósági főosztályától. Azt „kérték”, hogy az Alsóbadúrban folyamatban lévő utcanév, illetve házszámváltozások miatt az ingatlanom helyrajzi számával a kezemben, jelenjek meg a polgármesteri hivatal egyik ügyintézőjénél, különben – és itt jön a lényeg – eljárási bírsággal sújthatnak, és az „eljárási cselekmény megismétlése miatti többletköltség megfizetésére” kötelezhetnek, amely félmillió forintig terjedhet. Ha az ismételt idézésre sem jelenek meg, és nem tudom kimenteni magam, akkor pedig (saját költségemre) a rendőrséggel vezettetnek elő, mint valami bűnözőt.

Gyomorgörccsel és torkomban dobogó szívvel nyitottam be a hivatal ajtaján. Nagyon felbosszantott a hivatal burkolt fenyegetőzése, de igazán az tette be a kaput, amikor kiderült, hogy az illetékesek rossz ajtón dörömböltek, hiszen én nem Alsóbadúrban, hanem Nyíregyházán, az Alsóbadúri úton lakom!

– Palitz Istvánné –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés