Olvasóink a természetes gyógymódokat részesítik előnyben

Fórizs Anett
Fórizs Anett
Nyíregyháza – Fórizs Anett a megfázás első jeleire forró teát iszik, s irány az ágy. – A nagyim citromos teája a legjobb, és közben filmezni is tudok. Ritkán kell orvoshoz fordulnom – mondta el.

Hadzsi Évi és testvére Hadzsi Kitti az édesapja húslevesére esküszik. – Néha csípős paprikát is teszünk bele. Gyógyszerből maximum lázcsillapító jöhet szóba, antibiotikumot ritkán szedünk – mondta el Kitti, amihez Évi még annyit tett hozzá, hogy egyszer a kamillás inhalálást is kipróbálta, s használt is a kúra. – Egyébként én könnyebben belázasodom, mint Évi – vallotta be.

Hadzsi Évi

Hadzsi Kitti

Molnár Réka vitaminokat szed a megfázásra. – Lefekvés előtt beveszek egy kis Neocitránt, éjszaka jól kiizzadok tőle, s másnap már jobban is vagyok. Védőoltást pedig gyerekkoromban kaptam utoljára.

Molnár Réka

Molnár Adrienn egész évben védekezik, nagy mennyiségben szed C-vitamint, s nem is betegszik meg. – Szerencsére a háziorvosommal csak ritkán találkozom, s a védőoltást sem erőltettem soha – jelentette ki.

Molnár Adrienn

Király Tamás a megelőzésben hisz, s melegen öltözik. – Gyógyszerben és gyümölcsökben is veszek magamhoz vitaminokat, s ha nagyobb a baj, rábízom magam a háziorvosunkra – nyilatkozta.

Király Tamás

KM-MJ
hirdetés