Olvasóink sorra küldték a kísértet-sztorikat megyénkből

Akt.:
Olvasóink sorra küldték a kísértet-sztorikat megyénkből
© Illusztráció: Lefotózott szellem a híres Stanley Hotelben, ami Stephen King-et is megihlette egykor
Fehérgyarmat, Nyíregyháza – Úgy tűnik, bőven történnek megmagyarázhatatlan dolgok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is.

Megköszönte a szellem, hogy olvasónk letakarította a sírját

Tegnap kimentem a temetőbe és a sír mellett volt egy másik elhagyatott sír. Nagyon füves és szemetes volt ezért rendbeszedtem. Aznap este azt álmodtam hogy megköszönte valaki hogy letakarítottam a sírt – írja olvasónk.


A macska látta csak a műhelyben lévő kísértetet Fehérgyarmaton

A vejem dolgozott az udvaron lévő műhelyben, ahol faanyaggal dolgozott.
Be volt téve egy kályha, amiben tüzelt, mert tél volt. A cica is bent tartózkodott, és jött-ment, melegedett.
Egyszer nagy csörömpölés, vejem szétnézett, semmit nem látott, a kályha tetejét mintha valaki felemelte volna és vissza dobta. A cica egy pontot nézett folyamatosan a fűrészelt fák tetején. Nem tudni mit, mert semmi, senki nem volt bent. Vejem rémülten szaladt ki a műhelyből. Azóta is emlegeti, és talán még most is fél, ha arra a megtörtént dologra gondol.(Előtte pár nappal halt meg édesapja) – írja olvasónk.


Rejtélyes száguldó fénypont hozta rá a frászt olvasónkra Nyíregyházánál

1975.05.25-én mentünk egy szomszédos településre autóval, senki nem volt rajtunk kívül az úton. Este volt. Arra lettünk figyelmesek, hogy egy fénypont, ami volt 1 méter átmérőjű is, az autó sebességével megegyezően haladt mellettünk, majd olyan 100 méter után eltűnt. Nem volt semmi hangja… Azóta sem tudom mi lehetett, akinek eddig elmondtam mindenki kinevetett. Ez pedig igaz! Ennyi a történetem – írja olvasónk.


Visszatért a halott lakó a nyíregyházi házba – Míg aztán “ki nem zárták”

A fiamék vettek egy régi szép kis házat, aminek előzőleg egy idős bácsi volt a gazdája, aki már elhunyt. Miután a fiamék megvették a házat, a bácsi folyton visszatért, főként éjszaka kezdett el nyiszorogni a szekrényajtó, de olykor még a ház ajtaja is, mintha csak bejött volna valaki, és ilyenkor minden lépését hallani lehetett. Ez így ment sokáig, míg a fiamék meg nem unták (no meg persze féltek is, pedig egy aranyos kis öreg volt, aki a légynek sem ártott). Ekkor a fiamék hívtak valamiféle kuruzslót, aki rátett egy csomót az ajtó kilincsére ,attól kezdve meg szünt ez a dolog és nem tudott bejönni a házba – írja olvasónk.


Tányért pörgetett, golyót dobált a szellem Nyíregyházán

Egyszer nehéz időkben egy családtagunk távozásakor családi összejövetelt tartottunk. Nyolcan ültünk a nappaliban és beszélgettünk, amikor egy díszként használt oldalára dőltött talpas tányér szabályos ritmusban forogni kezdett jobbra-balra jobbra-balra, mindenki szeme láttára. Egyszerűen nem hittük el, mert semmi nem mozdította meg. Aztán egy-másfél perc után a mozgás abbamaradt, egy fényes fehér pingponglabda szerű golyó leesett ugyanarról a polcról, pattant egyet és eltűnt. Fél óráig kerestük…

Ezen kívül egyébként még 5-10 dolog történt a lakásban, és az előző lakásunkban (konkrétan ezért is költöztünk el onnan), ami megmagyarázhatatlan. De ezt többen is látták, ezért ez a legérdekesebb – írja olvasónk.
hirdetés