Olvasóink vajon gondoskodtak már az adójuk egy százalékáról?

Csordás Anikó
Csordás Anikó
Nyíregyháza – Nem volt problémamentes a kislányom születése, ezért a koraszülöttek javára jótékonykodunk – tudtuk meg Csordás Anikótól, akinek 1 kiló 90 dekával született a gyermeke, de ma már jól vannak és boldogok.

Lukács Gyula épp most rendelkezett az adó 1 százalékáról. – Az Országos Mentőszolgálatot támogattuk, mert vannak mentős ismerőseink, akiktől tudjuk, milyen nehézségekkel küzdenek – mondta.

Lukács Gyula

Bezzeg János mindig odafigyel az 1 százalék célba juttatására. – Családi kötődés okán a Hasadék Centrumnak ajánlottuk fel az összeget, s azon belül is a gyermekeket támogattuk – nyilatkozta.

Bezzeg János

Mérten Kitti a kárpátaljai magyar főiskolához irányítja a pénzt. – A beregszászi intézményt nagyra tartom, s mivel sokat tesznek a magyarság érdekében, meg is érdemlik – árulta el.

Mérten Kitti

Gyetkóné Lippai Erzsébet a koraszülött gyerekeknek és a római katolikus egyháznak utaltatta a felajánlást. – A gyerekeket mindig támogatjuk, s mivel római katolikusok vagyunk, a másik 1 százalék sorsa is eldőlt – mondta.

Gyetkóné Lippai Erzsébet

Erdei István néha megfeledkezik az ügyről, de általában a Nyíregyházi Kosár Közösséget részesíti előnyben. – Alapítója vagyok a közösségnek, szállítunk is árut a boltjukba, s csakis ők jöhetnek szóba – jelentette ki.

Erdei István

KM-MJ
hirdetés