Olvasónktól: Kopár Nyíregyháza belvárosa

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Nyíregyháza – “Kopár a belvárosi cikk írójához szeretnék csatlakozni. Két évvel ezelőtt ilyenkor már gyönyörű tulipánok pompáztak a belvárosban.”

“Szemet, szívet melengető érzés volt sétálni és az ide érkező rokonokkal körbe sétálni a belvárosban. A nyírvízpalotától az önkormányzat, megyeháza illetve bár- merre a szebbnél szebb színes virágok nyíltak és díszei voltak a belvárosnak. Sóstón a Krúdy előtt is és a sétányon is szép virágok pompáztak. Már két éve tényleg csak a szemetet hordja a szél.

Nincs gyönyörködni mire büszkének lenni. A lámpa oszlopokon muskátlik lógtak, korán reggel mikor mentem 7 óra tájban dolgozni már locsolták a virágokat a Tulipa KFT. és seperték a járdákat. Ennek már vége. Fontos, hogy lerakták az undorító kővel a Zrínyi utcát fény- képeszkedtek vele és ígérték, hogy a sérült köveket kicserélik, de ez nem történt meg.

Igaz akkor az egész utcán felkéne szedni a ronda gusztustalan burkolatot, mert egy épp köve sincs. Szégyen ahogy a belváros kinéz”.- írja olvasónk Labant Sándorné.
hirdetés