Olyan megható…

Soros Alexander (balra), Soros György fia
Soros Alexander (balra), Soros György fia
Micsoda hibátlan liberális pedigré! Mennyi midernség! Mennyi báj, kecs és kellem! És micsoda szerencse, hogy ezek nem fognak szaporodni…

Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal a fia, Alex

írta a Ripost.

Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar ügyek irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja, Maxwell Osborne.
Ő is beleszól a magyar politikába.A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent

írta a Ripost.

620x0Soros Alex testi-lelki jó barátja Maxwell Osborne | Forrás: Ripost

Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is!

Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket,hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

s2Soros Alexnak nagyon tetszett az antidemokratikus tüntetés | Forrás: Ripost

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar ügyek közvetlen vezetését. A háttérben persze azért ő irányít, de úgy tudjuk, Alex és barátja, Maxwell szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. Debíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is,aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját.

Nagyon szoros kapcsolat

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást magyar barátainak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval,együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.

s4Elválaszthatatlanok | Forrás: Ripost

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat.Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

s5Egy párt alkotnak | Forrás: Ripost

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval hivatalosan coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából.

s6Ezt üzenték Dominikából | Forrás: Ripost

De megosztott fotókat az ifjú Soros arról, hogy Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

s9A bukott Hillary Clintonnal | Forrás: Ripost

s10Barack Obamával | Forrás: Ripost

A Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára, Maxwell Osborne-ra.Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék.Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa. És nyilván az is, hogy a szereplésmániás, sikertelen, kibukott rendezőhallgatót könnyű manipulálni.

20180418108Soros Alex barátja nagyon kedveli Gulyás Mártont| Forrás: Ripost

Mindenesetre küldik a pénzt és a biztatást neki bőségesen. New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

Migránsimádat

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé.

20180418109Furcsa lenne, ha a kis Soros nem szeretné a migránsokat | Forrás: Ripost

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülő New York-i luxusparty után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

20180418110Szeretik a nagyon drága bulikat is | Forrás: Ripost

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

20180418111Budapest legdrágább szállójában foglal csak szobát az ifjú Soros és barátja | Forrás: Ripost

Posztolnak szépen a csodálatos panorámáról és persze közös intim fotókat is. Ezeken mindig felhőtlenül boldognak látszanak.

20180418112Nagyon boldogok | Forrás: Ripost

Innen, ebből a lakosztályból indul el Alex reggelente a közeli Soros-egyetem, a CEU felé gyalog, eligazítást tartani.

20180418113Így tartja az eligazítást Soros fia | Forrás: Ripost

Forrás: badog.blogstar.hu
hirdetés