Olyan sokat ivott, hogy kitalálta, élő állatokat fog dugni a fenekébe – Nem volt jó ötlet

Akt.:
Olyan sokat ivott, hogy kitalálta, élő állatokat fog dugni a fenekébe – Nem volt jó ötlet
Kína – Nem épp szokványos panasszal sietett a kórházba egy férfi Kínában. Vagyis hát a panasz maga nem volt túlságosan szokatlan – láz és hasfájás -, ám a kiváltóok mindenképpen érdekesnek mondható.

Az orvosok hamar rájöttek, hogy a páciens rosszulléte azzal magyarázható, hogy a férfi két élő halat dugott fel az ánuszába. A férfi azt mondta, részeg volt, méghozzá annyira, hogy hirtelen jó ötletnek tűnt állatokat dugni a saját testébe. Ám pechjére az egyik halacska elindult felfelé, és utat tört a belei felé.

A két halat kioperálták a férfiból, de a páciens igen rosszul járt, mert súlyos fertőzést kapott, ami miatt még mindig az intenzív osztályon tartják.

– A második hal tíz centiméter hosszú és két centi vastag volt. Nehezen találtuk meg. Az állatok több mint 24 óráig voltak a testében. Bele is halhatott volna, ha a kisebbik eljut felső bélszakaszig – mesélte a férfi orvosa.

Forrás: borsonline.hu.


Videó: Ez se volt jó ötlet – A doki majd félméteres pálmafa gyökeret operált ki egy férfi fenekéből (18+)

Costa Rica – Sok marhaságot találtak már emberek fenekében, de félméteres fagyökeret eddig még nem nagyon. Az 55 éves férfi úgy gondolta, szexuális célokra fogja használni a jukka fa gyökerét, csak épp nagyon ráfázott. Videó csak erős idegzetűeknek!

Címkék: , , , , ,hirdetés