Olyan Szparit, mint régen!

Nagy Józsefékkel régen volt ilyen: győztes meccs után készülhettek bajnokira
Nagy Józsefékkel régen volt ilyen: győztes meccs után készülhettek bajnokira - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyíregyháza – A piros-kékek edzője megalkuvást nem tűrő mentalitást ígér.


A Nyíregyháza Spartacus szerdán egy két hónapos nyeretlenségi szériát zárt le, nem is akárhogyan: Pekár Lászlóék 6–3-ra megverték a listavezető Békéscsabát. A Szpari vasárnap a Budafok ellen folytatná a zárkózást.

– Szerdán olyan teljesítményt nyújtottak a játékosok, amit az edzésen is látunk tőlük – mondta a nyíregyháziak megbízott edzője, Lengyel Roland. – Ezt szeretnénk minél többször átmenteni a bajnoki mérkőzésekre. Természetesen nem lehet mindig ilyen formában játszani, de az igenis elvárható, hogy ha valaki kimegy a pályára, főleg a saját közönségünk előtt, akkor tegyen meg mindent azért, hogy sikeres legyen a csapat. Ígérhetem, hogy ugyanolyan elszántan fogunk küzdeni egymásért, mint legutóbb. Hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzése a célunk. Olyan Spartacust akarunk látni, mint régen, amikor bárki jött ide, legyen az Újpest, Kispest vagy Ferencváros, nem mehetett biztosra a hazaiak ellen.

Az edző elmondása szerint kérdéses még az összeállítás, a hosszú időre kidőlt Gyurján Bence mellett többen is sérüléssel bajlódnak.

NB II., 12. forduló

Nyíregyháza Spartacus–Budafok

Városi Stadion, vasárnap 17, v.: Lovas (Varga Zs., Berényi)

Spartacus: Fadgyas – Nagy J., Rubus, Fodor, Forró – Gulyás, Kártik, Ötvös – Starosta, Dragóner, Rezes.

További mérkőzések: Soroksár–Monor, Cegléd–Kazincbarcika, Budaörs–Mosonmagyaróvár (15), Békéscsaba–Kaposvár, Győr–Tiszakécske, Csákvár–Balmazújváros, Siófok–Vác, Vasas–Dorog, Zalaegerszeg–Gyirmót (17).

MKTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés