Olyat tettek a rendőrök, amire senki sem számítana

Olyat tettek a rendőrök, amire senki sem számítana
© Fotó: Facebook
Veszprém – Ha meglátunk egy rendőrségi cetlit az autónkon nem éppen a legkellemesebb érzés fog el minket. Nem így történt ez egy tatabányai férfival.

Egészen hihetetlen dolgot tettek a rendőrök Veszprémben.

“Eddig sem volt bajom vagy konfliktusom a Rendőrséggel, de ami ma reggel a kocsinál fogadott azon ledöbbentem. Történet: hajnal 2-kor értünk Veszprémbe egy nagyon hosszú út után. Már nem volt kedvem haza vezetni Tatabányára így ott aludtam egy barátomnál. Beparkoltunk, és mivel fáradtak voltunk a sofőr elfelejtette sebességbe tenni az autót, ami fel sem tűnt mert egy egyenes placc volt. Reggel mikor megyek az autóhoz egy nyalóka van rajta amit a képen láthattok. Az autó kigurult teljesen lezárva a kijáratot a parkolóban. Ekkor a rend éber őrei visszatolták ezt a két tonnás vasat a helyére, kitámasztották kövekkel és mindössze csak egy figyelmeztetésben részesítettek. Azt hiszem ez volt a Szolgálunk és Védünkből a “Szolgálunk” Le a kalappal előttük. Köszönöm a segítséget és a jóindulatot.”

– osztotta meg Facebookon a nem mindennapi történetet Huri Péter.

rendorFotó: Facebook

Forrás: hvg.hu


Videó: A bátor ember archetípusa a srác, aki csupasz felsőtesttel fújt meg egy rendőrautót

Beül, molyol egy kicsit, majd úgy tolat ki a terepjáróval, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.


Videó: Csodálatos lazasággal állítja meg a rendőr a menekülő autóst

Az észt zsaru nem sokat szórakozik: tanítani kéne azt a mozdulatot, ahogy egy tekercs szögesdrótot hajít a száguldó sofőr elé. Vajon mikor kopogtatnak nála szerződéssel a hollywoodi akciófilm-producerek?
hirdetés