Sport

2013.04.27. 10:29

Vargáékra kőkemény meccs vár majd Ózdon

Nyíregyháza - Ma este az egykoron szebb napokat látó Ózd vendége lesz a Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese, a másodosztályú férfi kézilabda bajnokság soros körében. A két együttes őszi, nyíregyházi meccsét a nyíregyháziak nyerték 30–25-re, viszont majd egy esztendeje, tavaly május hatodikán az ózdiak 33-31-re hozták a hazai meccsüket.

Nyíregyháza - Ma este az egykoron szebb napokat látó Ózd vendége lesz a Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese, a másodosztályú férfi kézilabda bajnokság soros körében. A két együttes őszi, nyíregyházi meccsét a nyíregyháziak nyerték 30–25-re, viszont majd egy esztendeje, tavaly május hatodikán az ózdiak 33-31-re hozták a hazai meccsüket.- Úgy vélem ismerjük az ózdiakat – kezdte esélylatolgatását Bartha Dénes, a nyíregyháziak mestere. – Otthon kőkeményen küzdenek, nem véletlenül verték meg a Balmazújvárost is. Elég rapszodikusan szerepelnek, hiszen legutóbb viszont kikaptak Hajdúnánáson. Erősségük a kapus Teremy László, a beállós Papp Csabát jól ismerjük, hiszen nyíregyházán is játszott, a házi gólkirályuk pedig Barta Dániel.

– Mindent egybevéve háromesélyes a meccs, ám amennyiben úgy játszunk, mint az Eger ellen a második félidőben, akkor lehet keresnivalónk. A siker záloga a biztonságos védekezés és a türelmes, hatékony támadás – így Bartha Dénes.

A nyíregyháziaknál Bécsi János és Oross Attila hosszabb időre kidőlt, Szűcs Balázs pedig a héten sérülés miatt hagyott ki tréninget, ám ő pályára fog lépni. A gyöngyösiek közül ismét Tamási Zsolt kapus, és Koller Tamás érkezik a mérkőzésre.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!