Ön hogyan tölti az ünnepi hétvégét?

By Tarnavölgyi Gergely
Olvasónkat arról kérdeztük, ők mivel töltik az ünnepi hétvégét.

Frisku Dániel és Márta Viktória egy párt alkot, így nem meglepő, hogy közösen tervezgetik a hétvégi programot. – A családommal hétfőn egy napra a hegyekbe utazunk, amelyre elkísér bennünket Viki is. A rokonok is velünk jönnek, a társaság hölgy tagjai számíthatnak rá, hogy majd meglocsolom őket – mondta Dániel. – Nem rajongok annyira a locsolkodásért, így nem is baj, hogy elutazom hétfőn a barátom családjával – közölte Viktória.

Kozma-Benkóczi Orsolya vasárnap autóba ül, és útnak indul Jászberény felé. – A párom szüleinél törtjük a húsvétot, jön velünk a kislányunk is. A férjem ritkán lárja a szüleit, így sokat fogunk beszélgetni az előttünk álló napokban.

Lakatos IStván pihenéssel gyűjt erőt a hétköznapokhoz, hétfőn viszont annak rendje és módja szerint locsolkodni indul. – Kerékpárral szoktam járni, legalább nyolc-tíz helyre tervezem hogy tiszteletemet teszem.

Kárpinszki János családi körben ünnepel. – Vasárnap feleségem szüleinél, hétfőn nálunk gyűlünk össze. A családtagokat biztos megöntözöm, hagyományos húsvétolást tervezek.

Balogh Marietta programja nagyban függ az időjárástól. – Amennyiben jó idő lesz, akkor a barátokkal Sátoraljaújhelyre megyünk bobozni. Reménykedem ebben a verzióban, mert nem igazán szeretem a locsolkodókat – mondta.

Címkék: , ,hirdetés