Ön jár falunapokra, fesztiválokra?

Ön jár falunapokra, fesztiválokra?
Nyíregyháza – – A környékbeli településeken rendezett falunapok, fesztiválok látogatása, mondhatni, a munkám része, hiszen ápolni kell a jó kapcsolatokat. Sok fontos témáról szót ejtünk ilyenkor a polgármesterekkel, jegyzőkkel, miközben persze némi kikapcsolódásban is részünk van – válaszolta Nagy Tibor, Tiszaeszlár első embere.

A nyíregyházi Hajdu József örömmel részt vesz szabadtéri programokon, ha ideje engedi, legyen szó fesztiválokról vagy színházi előadásokról, autó híján viszont csak ritkán jut el vidéki rendezvényekre.

Vondorkovicsné Tisza Dóra és családja a VIDOR Fesztiválra készül. – Falunapokra csak ritkán jutunk el, pedig egyedi varázsuk, hangulatuk van. Ismerek egy házaspárt, akik szinte az összes környékbeli fesztiválon ott vannak, és remekül szórakoznak – mesélte.

Szentpáli Lili (Nyíregyháza): – A város szívében, illetve a különböző városrészeken is szoktak programokat, rendezvényeket szervezni ilyen-olyan apropóból. Ennyi nekem pont elég, nem hiányoznak a távoli falunapok, fesztiválok.

Kovács Kamilla Budapesten dolgozik, ahol pezseg a nagyvárosi élet, egymást érik a programok. – Szívesen jövök haza Nyíregyházára, de inkább pihenni, mintsem szórakozni.

Kovács Kitti szerint a kevesebb néha több. – Inkább egy hangulatos baráti összejövetel, mint egy tömegrendezvény! – summázta.

– KM-PI –
hirdetés