Ön milyen baromfihúst fogyaszt szívesen?

Ön milyen baromfihúst fogyaszt szívesen?
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Miklós István, Apagy: Nem készülünk különösebben a Márton-napra, nálunk olyan, mint bármelyik hétvége, édesanyám dönt a menüről: az én kedvencem nem liba, hanem a házi csirke.

Máté János, Nyírpazony: Legszívesebben a csirke húsát fogyasztom, ugyanakkor Márton-nap alkalmából örömmel eszem libát is, mégpedig – ha csak tehetem – lila káposztával együtt.

Matáné Bajnay Eszter, Nyírpazony: A csirkemell a kedvencem, azt fogyasztom legszívesebben. A libahúst nem szeretem, ennek ellenére szívesen látogatom a Márton-napi rendezvényeket.

Palóczy Ádám, Nyíregyháza: A baromfik közül főleg a pulyka, valamint a csirke, ritkábban pedig a kacsa húsa az, ami a tányéromra kerül, minden egyéb – így tehát a libahús is – kuriózumnak számít.








hirdetés