Ön mit szól a műszaki vizsgáztatás drágulásához?

Nyíregyháza – Olvasóinkat a műszaki vizsgáztatás drágulásáról kérdeztük.

Véninger Zoltán autóval jár, de szerencséjére nemrég esett túl a műszakiztatáson. – Bár most sem úsztam meg olcsón, hiszen közel huszonötezer forintot fizettem. Egy régi típusú BMW-m van, ezek szerint a következő alkalommal még mélyebben a zsebembe kell majd nyúlnom azért, hogy levizsgáztassák.

Tóth József sem repesett a boldogságtól a hír hallattán. – Sajnos olyan helyzetben vagyok, hogy minden egyes forint számít, így ez a drágulás is kellemetlenül érint. Egy traktorom is van a személyautómon kívül. Eddig is sok pénzembe került a műszakiztatás.

Magyar Andrásné is vezet, a drágulásnak ő sem örül. – Manapság minden csak drágul, mindent megadóztatnak. Nagyon nehéz így boldogulnia bárkinek is.

Keczkó Jánosné közvetlenül nem érintett az ügyben, hiszen nincs is jogosítványa. – Fiatalabb koromban is csak motorra csináltam meg az engedélyt, autóra soha. A fiam vezet, így azért mégiscsak érintett vagyok.

Gyugos János sem autózik. – Jobban is teszem, hiszen rengeteg pénz fenntartani egy autót. Egyébként drágul minden, így ezen sincs mit csodálkozni, persze ettől még nem örülök neki.

Szigeti Réka még csak most kezdi el a jogsi megszerzését. – A családban két autó is van, így minket duplán sújt az emelkedés. A benzinár is csúcson van – tette hozzá.
hirdetés