Ön segített már katasztrófa sújtotta embereken?

Ön segített már katasztrófa sújtotta embereken?
Nyíregyháza – Végső Tímea többször is segített már bajbajutottakon. – Gyűjtöttünk már haláleset miatt is, illetve az egyik munkatársunknak leégett a háza, s összedobtunk neki egy kisebb összeget – sorolta.

Vas Endre ott volt az 1970-es árvíznél, amikor ötezer ház semmisült meg. – Az árvíz sújtotta térségben kollégáink is éltek, s az új házuk felépítésében segédkeztünk. A jégtől nem félek, bennünket nem veszélyeztet – árulta el.

Bezdánné Szabó Nikoletta kertes házban lakik, de nem tart a jégveréstől. – Nem kerültem még olyan helyzetbe, hogy adakoznom kellett, de mélyen együtt érzek a károsultakkal – mondta.

A nyíregyházi Kovács Barnabás nem emlékszik olyan esetre, hogy katasztrófa után a segítségét kérték volna. – Társasházban élek, de inkább csak az autómat féltem, nehogy elverje a jég – nyilatkozta.

Gönczi Péter már csak a filantróp-elv alapján is segítő kezet nyújtana, de eddig nem fordult elő ilyesmi. – Volt már részem jégverésben, de védett helyre tudtam menekülni – adta tudtul.

Kocsmár Regina is átélt elemi csapást, a jég szétverte a palatetőt, és egy fürdőszobaablakot is betört. – Szerencsére apukámnak voltak segítői, s amikor újrafedték a házat, már „csak” a hőségtől szenvedtek – idézte fel a történteket.

– KM-MJ –
hirdetés