Ön szerint ki nyeri a vasárnap véget érő labdarúgó-Európa-bajnokságot?

Ön szerint ki nyeri a vasárnap véget érő labdarúgó-Európa-bajnokságot?
Nyíregyháza – Sok háztartásban visszatér a régi kerékvágásba a házirend, ugyanis vasárnap véget ér a labdarúgó-Európa-bajnokság. Olykor napi négy mérkőzést is rendeztek a kontinensviadalon, a zárónapra a házigazdák és a portugálok aranycsatája maradt.

A vasárnap 21 órakor kezdődő finálé esélyeit firtatva Nyitrai Beatrix kibökte: – Természetesen a magyaroknak drukkoltam. Aztán a németekért szorítottam. Szerintem a franciák nyerik az Eb-t.

Barna Zoltán a meglepetésben bízik: –Hosszabbítás lesz, majd a portugálok nyerik az aranyérmet.

Rácz Zoltánné szívesebben beszélt volna a kereskedelemben szerzett 45 éves tapasztalatáról, de ezúttal a futball volt a téma. Hűséges előfizetőnk a Hajdúnánáson élő unokáinak, (Bálint és Zétény) gyűjti a focistás matricákat. – Bár nem értek hozzá, én a franciákra tippelek – jósolta.

Andrási Sándornak a magyar–belga után jóformán véget ért az Eb. – Addig még érdekelt a bajnokság, a kiesésünkkel változott a helyzet. Bajnok lesz a „hófehér” francia válogatott.

Márton Zsoltnak nincs ideje labdarúgást nézni, de megjegyezte: – A franciák nyernek!

Márton Zoltánnak tetszett a magyarok szereplése. – Végre volt kiért lelkesedni, le a kalappal a válogatottunk előtt. A döntő? Győznek a franciák.

– KM-LTL –
hirdetés