Önéletrajzokkal érkeztek a standokhoz

Önéletrajzokkal érkeztek a standokhoz
© Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Folytatásért kiált a hagyományteremtő céllal megrendezett börze.

– Örülünk a nagy érdeklődésnek, ám akkor érzem majd igazán sikeresnek a rendezvényünket, ha arról számolhatunk be: a kiállítók felkínálta állásokból több százat sikerült betölteni, és még több új kapcsolat született a munkaadók és a leendő munkavállalók között – értékelte a napot Nyéki Zsolt, lapunk főszerkesztője. A Kelet-Magyarország állásbörzéje több ezer látogatót vonzott, sokan profi önéletrajzzal keresték fel a standokat, és ha épp nem is sikerült rögtön „egymás tenyerébe csapni”, bekerültek a HR-adatbázisokba.

Egy oldal a nyertes iskolának

Az iskolák között meghirdetett versenyt a nyíregyházi Inczédy György Középiskola, Szakiskola és Kollégium nyerte, így hamarosan ez az intézmény mutatkozhat be egy teljes oldalon a megye napilapjában. Ugyancsak találkozhatnak az olvasók a második helyen végzett Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégiummal, valamint a „látogatói bronzérmes” Budai Nagy Antal Szakközépiskolával Nagykállóból.

– Egy megyei napilap ­munkája már rég nem csak arról szól, hogy hitelesen tájékoztat, informál, ettől sokkal mélyebb kapcsolatrendszer fűzi megyéje életéhez. Ezért vállaltuk a nagyszabású, szakmai fórummal egybe­kötött állásbörze megszervezését – mondta Nyéki Zsolt.

KM
hirdetés