önkormányzati választás

2019.07.11. 16:34

Dr. Simon Miklós: „A városok és a térség fejlődését szolgálják.”

Közös sajtótájékoztató keretében mutatták be a választókerület 10 ezer fő feletti városainak Fidesz-KDNP polgármester jelöltjeit csütörtökön Nyírbátorban, a Fidesz választókerületi központjában.

Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő elmondta: „Nyírbátorban dr. Gárdos László, míg Újfehértón dr. Hosszú József személyében olyan jelöltekkel büszkélkedhetünk, akik méltán képviselhetik polgári-keresztény értékeinket.

Hosszú József, a Fidesz-KDNP újfehértói polgármesterjelöltje. | Fotó: MTI/Balázs Attila

Közigazgatásban szerzett tapasztalataikkal pedig olyan településvezetőkké válhatnak, akik nem csupán saját városuk, de térségünk további fejlődését szolgálhatják.”

Hozzátette: „Mi nem bújunk a függetlenség leple mögé, és nem kötünk piszkos alkukat a háttérben, ahogy az most az ellenzéki összefogásnál látható. Korábban egymástól élesen elhatárolódó pártok ölelkeznek össze, ezzel próbálva ellensúlyozni széthullásukat, a választói bizalomvesztést.

Gárdos László, a Fidesz-KDNP nyírbátori polgármesterjelöltje. | Fotó: MTI/Balázs Attila

A mi jelöltjeink nem ezt az értékrendet képviselik. Mind a két jelölt jogász, s mindkét városban közösségteremtő erővel bíró városvezetést szeretnének felépíteni – hangsúlyozta dr. Simon Miklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában