Önkénteseket keres az Otthon Segítünk Alapítvány

Önkénteseket keres az Otthon Segítünk Alapítvány
Nyíregyháza – A megyeszékhelyen is szeretnék elindítani az Otthon Segítünk Alapítvány helyi önkéntes családsegítő szolgálatát.

Ez egy olyan országos szervezet, amelyben szakemberekkel felkészített önkéntesek ingyenesen segítenek az azt igénylő kisgyermekes családok harmonikus működésének kialakításában, megerősödésében, heti rendszerességgel, a családok otthonában.

Jelenleg vidéken és Budapesten 20 helyi szolgálat működik: a 250 önkéntest 24 helyi koordinátor irányítja. Tavaly havonta átlag 170 önkéntes 23 626 órában segített 442 gyermeket nevelő 296 családnak. A szolgálat a Home-Start Worldwide tagszervezete 15 éve, együttműködnek a Népesedési Kerekasztallal, sok segítő szolgálattal, így a legszélesebb információt nyújtják a hozzájuk fordulóknak. Akinek egyéb információra van szüksége, az otthonsegitunknyiregyhaza@gmail.com címre írjon, emellett az Otthon Segítünk Alapítvány Nyíregyházának Facebook-oldala is van.

KM



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .






hirdetés