Önkormányzati választás 2014 | Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Nyílt sisakos, tisztességes, programközpontú polgármester-jelölti „küzdelmet” szeretne folytatni Mátészalkán Katona Péter, a város jobbikos polgármester-jelöltje.

– A másik jelölt Hanusi Péter lesz, aki jelenleg Nyírcsaholy Fidesz-KDNP-s polgármestere, akit nyílt vitára, nyilvános eszmecserére hívok ki, hogy Mátészalka lakossága a programok, elképzelések ismeretében felelős döntést hozhasson. A kormánypárti településvezetők, országgyűlési képviselők lépten-nyomon azt sugallják: csak akkor folytatódhat a fejlődés a településeken, ha fideszes jelölteknek szavaznak bizalmat a választók.

Ez félrevezetés, hazugság, hiszen a fejlesztési forrásokat, uniós támogatásokat nem Orbán Viktor osztogatja! Mátészalka eredménytelensége ékes példa arra, hogy a kormánypárti vezetés nem garancia a sikerre, fejlődésre! Szeretném fejlődési pályára állítani a fény városát, javítani a városképet, a (köz)foglalkoztatást és „újraéleszteni” a jelenleg haldokló Városfejlesztési Kft.-t – mondta Katona Péter.
hirdetés