Kultúra

2011.05.13. 15:36

Eurovíziós Dalfesztivál: Franciország lesz a befutó?

<p>A fogadóirodák Franciország jelöltjét, Amaury Vassili-t tartják az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb esélyesének. Wolf Katiról is van elképzelésük!</p>

A fogadóirodák kisebb változásokat eszközöltek a csütörtök esti második elődöntő után az Eurovíziós Dalfesztivál esélylatolgatása kapcsán. Még mindig Franciország a legesélyesebb a végső győzelemre. A második helyre azonban feljöttek az írek! Azerbajdzsán a harmadik, a brit Blue csapat a negyedik helyen tanyázik. Észtország volt vezető pozícióban is, de most az 5. helyre csúsztak vissza. A hatodik helyen a bosnyákok, míg a tavalyi győztes, a Németországot idén is képviselő Léna csak a hetedik. A Magyarország színeiben versenyző Wolf Kati a nyolcadik helyet foglalja el Szerelem, miért múlsz? című dala angol változatával, a What about my dreams?-sel. Őt követik a finnek és a svédek a kilencedik és a tizedik helyen.

Franciaország

 Amaury Vassili - Sognu

Írország

Jedward - Lipstick

Azerbajdzsán

Ell és Nikki

Nagy-Britannia

Blue - I can

Észtország

Getter Jaani - Rockefeller Street

Bosznia Hercegovina

Dino Merlin - Love in Rewind

Németország

Lena -  Taken by a stranger

Magyarország

Wolf Kati 

Finnország

Paradise Oskar

Svédország

Eric Saade - Popular

Persze ez egyáltalán nem a végleges sorrend. Bár mi, magyarok elégedettek lennénk Wolf Kati nyolcadik helyével. De inkább győzzön!


Kapcsolódó videók:


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!