Önöknél ki takarítja el a havat?

Akt.:
Önöknél ki takarítja el a havat?
Nyíregyháza – Társasházban lakom, ezért nincs sok dolgom a hó eltakarításával. Egyébként is külföldön dolgozom, így nem sokat tartózkodom itthon. Azt sem tudom, hogy kik szokták a ház elől eltüntetni a havat – válaszolta Nagy Ervin.

Deák József kertes házban lakik, így kénytelen lapátot, seprűt ragadni. – Ha esik a hó, muszáj folyamatosan takarítani, hogy ne fagyjon le. Ez a munka általában rám marad – jegyezte meg a férfi.

deak-jozsef-muszaj-folyamatosan-takarita

– Aki éppen otthon van, az sepri el a ház elől a havat. Az utcákra is ráférne a takarítás, főleg a kis mellékutakra, mert ahol lakom, inkább csak ott seprik el, ahol a buszok közlekednek – árulta el Lukács Mária.

lukacs-maria-aki-eppen-otthon-van-az-sep

Simon József családjában megoszlik a munka. – Mindig az takarítja a havat, akinek nem akad más, fontosabb dolga. Nem nagyon szeretem a telet, így a vele járó feladatokat sem.

simon-jozsef-mindig-az-takarit-akinek-ni

Dankó Edit édesanyjával osztozik a hólapáton. – Ha anya dolgozik vagy bent takarít, akkor enyém a ház környéke. Igyekszem mindig még az előtt elseperni a havat, hogy lefagyna – mondta az újfehértói lány.

danko-edit-ha-anya-bent-takarit-akkor-en

Barátnője, Simon Petra egyedül birkózik meg a feladattal minden télen. – Anyukám sokat dolgozik, apukám Németországban van, nincs más, aki megcsinálja helyettem.

simon-petra-nincs-mas-aki-megcsinalja-he
hirdetés