Önzetlen önkéntesek géberjéni köszöntése

Dr. Bajnai Benő gratulált a géberjéni Kun Tamásnak, aki 50-szeres véradó
Dr. Bajnai Benő gratulált a géberjéni Kun Tamásnak, aki 50-szeres véradó - © Fotó: Szűcs Róbert
Géberjén –  A véradók napja alkalmából a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének, valamint a géberjéni és a fülpösdaróci önkormányzatának közös szervezésében bonyolították le az önkéntességről és önzetlenségről tanúbizonyságot tevő véradók ünnepségét.

A géberjéni művelődési házban az ünnepelteket megtisztelte jelenlétével Kovács Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Bajnay Benő, a mátészalkai járás tiszti főorvosa, Sipos-Papp Tünde, a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének területi vezetője, Kovács Csaba, Fülpösdaróc polgármestere és Máténé Vincze Andrea, Géberjén polgármestere.

P1020239
Máténé Vincze Andrea köszönetét fejezte ki a település véradóinak segítségnyújtásáért, és hangsúlyozta, hogy a település vezetése továbbra is segítséget nyújt a községi véradás szervezésében. Dr. Bajnay Benő Járási tiszti főorvos ünnepi beszédében az önzetlenséget és a segítő szándékot emelte ki.

P1020242

A Géberjéni Általános Iskola diákjai műsorral kedveskedtek, valamint a Gabrien Egyesület táncbemutatója köszöntötte a megjelenteket, utána adták át az elismerő okleveleket és ajándéktárgyakat. A rendezvény zárásaként az önkormányzat vacsorával vendégelte meg a meghívottakat, a vendégeket és a véradókat.

KM–LTL

 
hirdetés