bűnügy

2020.07.27. 10:09

Németországban körözött férfit fogtak el Nyíregyházán

Rendőrségi hírek megyénkből.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 26-án Nyíregyházán elfogtak egy 33 éves helyi lakost, aki ellen a német hatóságok adtak ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették, és értesítették a körözést elrendelő hatóságot.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 26-án Nyíregyházán vontak intézkedés alá egy személygépjárművel közlekedő férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezette autóját. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 43 éves helyi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában