Operettel folytatódik a 27. Mandala Nyár

Remek kikapcsolódást ígér a Sybill című nagyoperett
Remek kikapcsolódást ígér a Sybill című nagyoperett
Nyíregyháza – Felhőtlenül jól szórakozhattak a vígjátékkedvelők a 27. Mandala Nyár legutóbbi előadásán, szombat este Nyíregyházán, a Bethlen Gábor utcai görögkatolikus iskola Görög Udvarában, ahol a Pasik a pácban című zenés vígjátékot tekinthették meg az érdeklődők.

Július 27-én, pénteken csak a műfaj változik, a szórakozás ugyanúgy garantált, a fél kilences kezdési dátum és a helyszín is változatlan. Ezúttal Jacobi Viktor Sybill című, háromfelvonásos nagy­operettje ígér remek kikapcsolódást Vörös Edit, Vadász Zsolt, Sáfár Mónika, Egyházi Géza, Szirtes Gábor és a rendező Teremi Trixi szereplésével.

Csupa fülbemászó dallam

A történet a cári Oroszországban kezdődik. Ebben a gyönyörű, orosz téli hangulatban, ahol zümmög a szamovár, odakint hull a hó, a kormányzó tiszteletére tartott estélyen minden adott ahhoz, hogy Sybill és Petrov szerelme kibontakozzon. Azonban ahhoz, hogy a szerelmesek egymásra találhassanak, sok félreértésen, szerepcserén, nevetést és könnyeket fakasztó jeleneteken keresztül vezet az út. Az ismert nagy slágerek: „Kis Petrovom”, „Illúzió a szerelem”, az „Élni jó” mind csupa fülbemászó dallam, amelyek a történetet magasba emelik, és a klasszikus, látványos operett-előadást felejthetetlenné teszik.

PI
hirdetés