A hónap fogása

2020.08.27. 11:42

Érkeznek a fényképek, a sztorik a horgászoktól

A kapzsi amur

Fotó: Kató Imre archívuma

Felkeltette az érdeklődést a horgászok körében A hónap fogása című játékunk augusztusi fordulója is, folyamatosan érkeznek a fényképek és a voksok a Szabolcs Online internetes portálunkra.

Érkeztek fényképek többek között Tiszalökről, Tiszatelekről, Ramocsaházáról, Sényőről, Kótajból, Nyírbogátról, míg az érintett horgászvizek között szerepel a Verba-tanya, a Pazonyi Horgásztanya, az apagyi tó, a tokaji nomádtó, a tiszalöki Kenyérgyári-holtág.

A fényképeket a hal megfogásának történetével augusztus 31-én éjfélig lehet feltölteni a Szabolcs Online-ra, míg szavazni szeptember 7-én 12 óráig lehet. Az eredményt még aznap feltesszük a portálra, míg a Kelet-Magyarországban másnap jelenik meg a legtöbb szavazatot kapott három horgász neve és fényképe. Jutalmuk ötezer forint értékű ajándékcsomag a Timár Mix Kft. jóvoltából, valamint az első helyezett még egy ajándéktárgyat is kap.

A mostani fényképet az ibrányi Kató Imre küldte be. A város területén található Palocsán horgászott, s egy kapzsi amurt akasztott meg. A jelző azért illik a halra, mert a készség bedobását követően azonnal bekapta a csalit, nem kellett a kapásjelző.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában