Orbán Viktor fogadta az EU Brexit-ügyi főtárgyalóját

Budapest, 2018. június 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Michel Barnier, az Európai Bizottság brit kiválás ügyében felelős főtárgyalójának találkozója az Országházban 2018. június 4-én.
Budapest, 2018. június 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Michel Barnier, az Európai Bizottság brit kiválás ügyében felelős főtárgyalójának találkozója az Országházban 2018. június 4-én. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Budapest – Orbán Viktor miniszterelnök és Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-főtárgyalója hétfő délután az Országházban megbeszélést folytatott egymással; megállapították, hogy sikerült megőrizni az Európai Unió egységét a britek kiválásáról szóló tárgyalásokon – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Magyarország – a többi közép-európai tagállammal együtt – továbbra is támogatja az egység fenntartását, és segítik az uniós főtárgyaló ezirányú erőfeszítéseit – hangzott el a találkozón.

– MTI –
hirdetés