Ördögien játszott a Csenger

Csenger, Nyírgyulaj – A nyírbátoriak továbbra is pont nélkül állnak a tabella végén.

Nem sikerült meglepetést okozni a nyírgyulaji futsalosoknak. A mieink hétfőn este Veszprémben vizitáltak, ahol eddig senkinek sem termett babér.

Nem sok hiányzott a ponthoz

Bár szorgoskodtak és megnehezítették a házigazda dolgát, nem tudtak pontot szerezni. Pedig az első játékrészben még nem bírtak egymással a felek és a szünetre döntetlennel vonultak a csapatok. A második játékrészben már csak egyetlen gól született, ezt, sajnos, a házigazda szerezte.

Lovas Márton, a gyulajiak trénere elégedett volt a játékosok hozzáállásával és véleménye szerint nagyobb össz­pontosítással sikerülhetett volna legalább az egyik pontot megszerezni

A második vonalbeli csapataink közül a bátoriaknak továbbra sem megy, hazai pályán szenvedtek vereséget. Az újabb fiaskó miatt továbbra is pont nélkül sereghajtó a bátori alakulat. A tartalékosan felálló csengeriek azonban nem fukarkodtak a gólokkal és közönségszórakoztató találkozón biztosan győzték le a Kazincbarcikai Ördögöket. A Szamos-partiak a tabella negyedik helyén várják a folytatást.

Idegenben nem ment

A regionális bajnokságban a cserkesziek legyőzték a Leveleket, miként a csengeriek a Hajdúnánást. A Blue Sharks hazai pályán kapott ki, a Gyulaháza pedig Mádon. A geszterédiek nagy fülesbe léptek bele a DEAC vendégeként. KM

Futsal

NB I., 9. forduló

Veszprém–Nyírgyulaj 4–3 (3–3)

Veszprém, 600 néző, v.: Wittner, Kubicsek. Nyírgyulaj: Opre – Sánta, Siska, Vass, Tóth B. Csere: Pallai (kapus), Klusin, Kántor, Nagy B., Szabó Á., Orosz , Pazonyi. Edző: Lovas Norbert. Gól: Tar 3, Tatai, illetve Siska, Vass, Orosz.

NB II., Keleti csoport

Nyírbátori SC–Kartal 2–8 (1–3)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Újhelyi, Tóth. Nyírbátor: Somogyi – Scheibli, Botos, Bagi, Nagy T. Csere: Molnár, Juhász, Berecz, Katona, Kónya, Farkas B., Tóth K., Császár, Sustyák. Edző: Baksa Csaba. Gól: Császár, Scheibli, illetve Barabás 3, Madarász, Gregus 2-2, Zalaegerszegi R.

Csenger–Kazincbarcikai Ördögök

8–1 (3–0)

Csenger, 300 néző, v.: Szűcs, Szabó. Csenger: Bálint – Fejes, Pálfi, Mándi, Osváth, Csere: Juhász (kapus), Katona, Mona, Pankotai, Lengyel. Játékos-edzők: Balogh Árpád, Pankotai István. Gól: Mándi. Katona 2-2, Fejes, Lengyel, Osváth, Tóth (öngól), illetve Badalik.

Regionális bajnokság

7. forduló:

Csenger Futsal-Beregvidék–Hajdúnánás 9–3, DEAC–Geszteréd 17–0, Nagycserkesz–Levelek 5–2, Mád–Gyulaháza 12–3, Blue Sharks Futsal–DSC-SI 1–4, MEAFC–Ózd 8–4.

Címkék: , ,hirdetés